Om mig

Mit navn er Line Orloff, og jeg har mere end 14 års erfaring med mange af HR fagets spændende og relevante discipliner. Med ansættelser i både en stor global koncern og en statslig styrelse i rygsækken, har jeg opbygget en stor erfaring med HR både i forhold til opgaveløsning og samarbejde med mennesker.

Gennem hele min karriere har jeg været ansat i brede alsidige HR roller i både Danmark og udlandet, hvilket har givet mig mulighed for at tilegne mig erfaring og kompetencer inden for mange HR fagligheder, i tillæg til intern og ekstern kommunikation samt sparring med både ledere og medarbejdere. Jeg er god til mennesker, jeg arbejder effektivt og jeg beskrives af tidligere kollegaer og samarbejdspartnere som grundig, løsningsorienteret, imødekommende og samarbejdsnem.

Line Orloff HR har set dagens lys i 2022, idet jeg ønsker at bidrage med min erfaring til små og mellemstore virksomheder, der ikke har behov for HR på fuld tid. Jeg brænder for at være med til at skabe løsninger, der gør arbejdsdagen mere effektiv for både medarbejdere og ledere, så de kan fokusere deres tid og energi på de opgaver, der skaber værdi for virksomheden.

Line Orloff HR er en del af virksomheden Alt Ordner Sig, ejet og drevet af mig. Navnet kan måske undre, men for mig er det mottoet for mit liv og min hverdag, da jeg er sikker på, at der findes gode løsninger for alle udfordringer. Virksomhedens står på flere ben, der alle har fokus på at plante frø – både billedlige og virkelige – at få dem til at gro. Det primære fokus i virksomheden er HR konsulentydelser, hvor jeg hjælper virksomheder, ledere og medarbejdere med relevante løsninger. Virksomheden rummer også Orloffhave, hvor jeg dyrker bæredygtige grøntsager, blomster, frugt og honning, der sælges lokalt i min vejbod eller via bestilling. I Orloffhave benyttes ingen sprøjtemidler, vi følger naturens sæsoner og sælger lokalt for at undgå lang transporttid – alt dette til gavn for naturen.

Jeg har base i Søndersø på Nordfyn, men løser gerne opgaver i hele landet.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om hvordan jeg kan bidrage i jeres organisation.

Line Orloff

.
.
.

Line Orloff
Nordmarksvej 53
5471 Søndersø
tlf. 22362281
Line@lineorloff.dk
CVR 42046434

Line Orloff HR er en del af Alt Ordner Sig, en virksomhed ejet og drevet af Line Orloff. HR konsulentydelser er virksomhedens primære fokus, men den inkluderer også Orloffhave, der sælger giftfrie, lokalt dyrkede blomster og grøntsager.